Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı tamam itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü şube şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı için bayağı sorunlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini reva görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler bölüm önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Süflida en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların semtı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangın kapıları olarak da bilinen ivedili çıkış kapılarının ne malzemeden yapılması gerektiği, ne konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli peklik seviyeleri bilcümle mukannen standartlar gözetilerek strüktürlmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir kalıp simultane insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya çın açılmaktadır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak gestaltda olmalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; mevki nüshası 4’ü geçmeyen ve celse yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde bel kemiği olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak yangın kapısı ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya akıllıca ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı montajı külliyen meraklı şekilde yapılması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıhun üründe yanılgı gestaltlmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Report this wiki page